Utazási Feltételek

1) A hajójegy szigorúan személyre szóló - nem átruházható - és a kiállítás napján (hajóra szállás napján) 19.30-ig érvényes.


2) A hajóra és a hajóról történő be- és kiszálláshoz kizárólag az erre a célra biztosított átjárót lehet használni.


3) Tilos a hajóból kihajolni. Szintén tilos az ülésekre és a hajó oldalára felállni.


4) A hajóút során kötelező ülve maradni és szilárdan az ülésekre támaszkodni.


5) Gyermekek csak felnőtt kísérővel léphetnek a hajóra. A hajóút során a gyermekeket szüleiknek (vagy felnőtt kísérőiknek) kell kísérniük és felügyelniük. Kutyák csak szoros pórázon és szájkosarat viselve léphetnek a hajóra.


6) Amennyiben vis maior következtében a kiszállás az eredeti kikötőben nem lehetséges, az utas az elérhető kiszállási lehetőségek közül választhat, kompenzáció vagy visszatérítés joga nélkül.


7) Sándor Judit EV (1112 Budapest, Tóberek utca 5., hello@enabalnakkalvagyok.hu, tel: +36302631645) és a hajóutat biztosító Golfo Paradiso SNC (Via Piero Schiaffino 14/5 16032 Camogli (GE), info@golfoparadiso.it; tel: +39 392 1375558) nem fizet kártérítést vagy kompenzációt az időjárás, a tengeri viszonyok, vis maior, vagy kényszerhelyzet esetén bekövetkező szolgáltatás késedelem, szolgáltatással kapcsolatos változások vagy akár a szolgáltatás részleges vagy teljes felfüggesztése, illetve lemondása miatt, függetlenül azok okától. A szolgáltatás akkor teljesül, ha a tenger és az időjárás lehetővé teszi.

8) A hajóúton mindenki saját felelősségére vesz részt; gyerekek csak szülő felelősségvállalásával és felügyelete mellett.

9) Biztosítást a szolgáltatási díj (foglaló+hajóút díja) nem tartalmaz.

10) A foglaló befizetésével a foglalást végző a jelen utazási feltételeket tudomásul veszi, és kötelezettséget vállal arra, hogy a foglalásában szereplő személyeket is tájékoztatja.

11) A hajóút kizárólag kedvező időjárási körülmények mellett jön létre, melynek megítélésére a hajó kapitánya jogosult. Amennyiben az időjárási feltételek nem teszik lehetővé a kihajózást, a foglalást végzőt e-mailen és telefonon (sms) értesítjük a foglalásban megadott elérhetőségein, és tájékoztatjuk az elérhető legközelebbi hajóút időpontjáról.

12) Mivel szabadon élő állatokat szeretnénk megfigyelni, sajnos nem tudjuk garantálni, hogy minden alkalommal biztosan látunk bálnát vagy más cetfélét, ugyanakkor a tapasztalatainknak köszönhetően éves szinten az útjaink 98-99%-a sikeres, azaz valamilyen cetfélét szinte mindig látunk. Ha valamiért ez mégsem sikerül, a megváltott, hajóútra szóló jegy egy éven belül még egyszer újra felhasználható lesz.

 

A hajóút kizárólag kedvező időjárási körülmények mellett jön létre, melynek megítélésére a hajó kapitánya jogosult.

 

 

KÖVESS MINKET KÖZÖSSÉGI OLDALAINKON IS

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
Kérdéseid vannak?

© 2019-2021 Én a bálnákkal vagyok

Minden jog fenntartva.

  • White Facebook Icon
Iratkozz fel értesítőnkre!

Írj nekünk a hello@enabalnakkalvagyok.hu email címre,
2 munkanapon belül minden kérdésedre válaszolunk.

Ha ennél gyorsabb válaszokat szeretnél, írj nekünk üzenetet Facebook oldalunkon! :)

Olaszországi partnerünk a Golfo Paradiso

Én a bálnákkal vagyok - hello@enabalnakkalvagyok.hu - Budapest, Hungary